Отзиви

Вашите отзиви за нас !!!

Таня Кудева -
tanya_kud@yahoo.com

Отзиви от:
ime: Таня Кудева
mess: Това лято почивах със семейството си  в хотел Флагман. Стаята в
която бяхме настанене се намираше на 4-тия етаж с огромна тераса и
прекрасен изглед към морето. Хигиената в хотела е на високо ниво.
Храната е разнообразна и много вкусна. Персоналът е много отзивчив,
любезен, внимателен и със специолно и индивидуално отношение към гостите
на хотела.По всичко си личи, че мениджмънтът на хотела е
отличен.Прекарахме си една незабравима почивка.Отново ще се върнем в
този хотел и горещо ще го препоръчвам на приятели и познати.

Светлана Грушкова -
s.gru6kova@gmail.ru

Отзиви от:
ime: Светлана Грушкова
mess: Отдохнули замечательно! В этом нам помог отзывчивый и всегда улыбчивый персонал. Гостиница находится недалеко от моря, очень удобно и с питанием "все включено", еда была вкусной и разнообразной. Мы были приятно удивлены тем, что в номере каждый день чистили и меняли полотенца. Так и держать!

Маринела Георгиева -
marinela.georgieva@gmail.com

Бяхме гости на хотела в периода от 06,07- 13,07 с моето семейство . Храната / неочаквано за нас / беше на изключително високо ниво , басейна чист , стаите просторни с хубав изглед и перфектна хигиена.Храната в ресторанта хареса и на децата ни , които обикновено са доста капризни.Препоръчваме горещо хотела на близки и приятели.Догодина ни очаквайте отново !!!

Мария -
mimi.grydeva@abv.bg

Отзиви от:
ime: Мария
mess: Прекрасен хотел,чудесни условия за почивка.В близост до морето.Бяхме настанени в двойна,трети възрастен на допълнително легло.Стаята беше просторна,терасата огромна.Всеки ден се почистваше и се грижеха за бельото.Бяхме на Ол инклузив храната беше разнообразна,много вкусна,напитки през целия ден каквото си пожелаеш.Искам да благодаря на целия персонал от хотела,затова че бяха толкова мили и отзивчиви и направиха почивката ни незабравима.С удоволствие бих повторила аз и моето семейство визитата си в този хотел и с още по-голямо удоволствие го препоръчвам на близки и познати.Благодарим ВИ.
posta: mimi.grydeva@abv.bg